Izmire Meteor Mu Düştü - Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ... - İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.

Izmire Meteor Mu Düştü - Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ... - İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. Yarı profesyonel kameralar ve yunanistan'da bir kişi tarafından kayda alındığı iddia edilen göktaşı düşme anı. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi.

Meteor mu düştü, obruk mu "Kup" çukuru gizemini koruyor
Meteor mu düştü, obruk mu "Kup" çukuru gizemini koruyor from image.cdn.iha.com.tr
Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Meteor düşmesi sonucu ne olur? Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar. O da düştü tam oldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! 'tam bir görsel şölen olacak'. Peki manisa'ya meteor düştü mü?

Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. 'yıldız kayması' olarak da bilinen meteor düşmesi neticesinde olumsuz bir hadise yaşanmadı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:46'da meteor düştüğünü haberlerini paylaşarak yorumlarda bulundu. Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

Nijerya'ya meteor düştü mü 2020 gerçek çok başka çıktı ...
Nijerya'ya meteor düştü mü 2020 gerçek çok başka çıktı ... from i.internethaber.com
İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi.

O da düştü tam oldu.

Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Son dakika egeye meteor mu düştü? Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e meteor mu düştü ? Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor.

İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ...
Sosyal medya bunu konuşuyor: İzmir'e meteor düştü iddiası ... from img3.aksam.com.tr
Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor.

'tam bir görsel şölen olacak'. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Sosyal medya platformu twitter'dan binlerce kişi i̇zmir'de metor düştüğü hakkonda paylaşımlarda bulundu. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Bu bir meteor olayı görgü tanıklarının ifadelerine göre, yoğun bir ışık hüzmesi 3 dakika ardından gelen patlamayla beraber görülmüş, bu tipik bir meteor olayı. Binlerce kullanıcı arasında yapılan yorumlarda. Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü?

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama